Wat doet TWZ

TWZ is dé arbeidsintermediair voor studenten, afgestudeerden en bedrijven

Ben jij student en ben je op zoek naar een bijbaantje, ben jij net afgestudeerd en wil je jouw carrière starten, of ben jij gewoon op zoek naar een andere baan? Dan ben je bij TWZ aan het juiste adres. TWZ is dé link tussen het onderwijs en het Zeeuwse bedrijfsleven, voor zowel MBO-, HBO- of WO-niveau. Door intensieve contacten met het bedrijfsleven en onze kandidaten weten we precies wat er op de arbeidsmarkt speelt. Dit maken we inzichtelijk en vergroten zo jouw toegang tot de arbeidsmarkt. TWZ richt zich vooral op Young Professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring, maar ook wanneer je buiten dit profiel valt is TWZ een prima bondgenoot in jouw zoektocht naar werk.

Bekijk de commercial van TWZ

TWZ helpt jou bij het opstarten van jouw professionele carrière

"Minimaal 5 jaar werkervaring geëist", je ziet het bijna bij iedere vacature. Geen paniek, neem contact op met TWZ. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Young Professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring en kunnen jou helpen bij het vinden van de juiste baan. TWZ heeft vele contacten met organisaties die open staan voor jonge kandidaten in Zeeland en omstreken. Ben jij net afgestudeerd of ben je op zoek naar een baan met meer doorgroeimogelijkheden, neem dan contact op met TWZ.

 

Bijverdienen tijdens jouw studie? Schrijf je in bij TWZ!

Ben je nog bezig met jouw opleiding en wil je wel een zakcentje verdienen? Schrijf je dan in bij TWZ.

Zo vul je niet alleen je portemonnee, maar doe je ook nog nuttige ervaring op in jouw toekomstige vakgebied. TWZ heeft een gevarieerd aanbod van leuke vacatures die goed aansluiten bij jouw lesrooster en opleiding. Inschrijven is gratis en vrijblijvend, zorg dat jij op de hoogte blijft van de bijbanen van TWZ.