Over TWZ

TWZ is dé arbeidsintermediair voor studenten, afgestudeerden en bedrijven

Ben jij student en ben je op zoek naar een bijbaantje, ben jij net afgestudeerd en wil je jouw carrière starten, of ben jij gewoon op zoek naar een andere baan? Dan ben je bij TWZ aan het juiste adres. TWZ is dé link tussen het onderwijs en het Zeeuwse bedrijfsleven, voor zowel MBO-, HBO- of WO-niveau. Door intensieve contacten met het bedrijfsleven en onze kandidaten weten we precies wat er op de arbeidsmarkt speelt. Dit maken we inzichtelijk en vergroten zo jouw toegang tot de arbeidsmarkt. TWZ richt zich vooral op Young Professionals met 0 tot 5 jaar werkervaring, maar ook wanneer je buiten dit profiel valt is TWZ een prima bondgenoot in jouw zoektocht naar werk.

Bekijk de commercial van TWZ

_____________________________________________________________________________________

 

 

 

TWZ is gecertificeerd met het NEN 4400-1 keurmerk, het betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen, en valt hiermee onder de norm van de Stichting Normering Arbeid.

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________

 

 

 

Daarnaast is TWZ lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de NBBU. De NBBU ziet er op toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. Bekijk hierbij ook de brochure ''Wij zijn lid van de NBBU''.